Galbenusurile de ou se freaca bine cu zaharul pudra,se introduce nuca pisata,ciocolata rasa pe razatoare si albusurile batute spuma.Cu acest amestec s
Galbenusurile de ou se freaca bine cu zaharul pudra,se introduce nuca pisata,ciocolata rasa pe razatoare si albusurile batute spuma.Cu acest amestec se umplu clatitele si peste umplutura se toarna cate putina ciocolata calda,din cea topita.Se ruleaza,se asaza intr-un vas uns cu unt si se pun la cuptor pentru 10minute.
Se serveste cu frisca.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii