Clatitele sunt un desert mereu la indemana cand ne dorim ceva bun, dulce. In aceasta reteta clatitele le servim cu ciocolata, alaturi de inghetata
Intr-un bol se bat ouale cu sarea si cateva linguri de faina pana iese o compozitie omogena.
Adaugam 3 linguri de ulei, coaja de lamaie si zaharul vanilinat. Amestecam bine apoi aaugam si amestecam in acelasi timp laptele apoi apa minerala. Compozitia nu trebuie sa fie nici prea groasa nici prea subtire.
Coacem clatitele pe rand si le umplem cu finetti.
Le rulam, le asezam pe farfurie si le servim cu frisca si inghetata de vanilie.
Se servesc alaturi de o cupa de inghetata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii