Se prepara clatitele(vezi reteta "Aluat de clatite").Ciupercile bine spalate se taie feliute si se calesc in unt cu o ceapa tocata marunt si se fierb
Se prepara clatitele(vezi reteta "Aluat de clatite").Ciupercile bine spalate se taie feliute si se calesc in unt cu o ceapa tocata marunt si se fierb in zeama lor pana scade bine apa lasata de ciuperci,apoi ,daca este cazul,se mai toarna putina apa sa mai fiarba.Sunca se toaca marunt si se amesteca cu ciupercile bine scazute si cu smantana.Cu aceasta pasta se umplu clatitele care se ruleaza,se asaza intr-un vas incasabil,se toarna deasupra restul de ciuperci si se pun la cuptor 10 minute.
Se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii