Dovleceii se dau prin razatoare, se presara cu sare si se adauga albusul de ou batut spuma. Aceasta ‘pasta’ se pune in tigaia cu ulei inc
Dovleceii se dau prin razatoare, se presara cu sare si se adauga albusul de ou batut spuma. Aceasta ‘pasta’ se pune in tigaia cu ulei incins cu o lingura si se prajeste pana cand ambele parti se rumenesc. Se amesteca putina smantana cu mustar, ceapa verde si granule de usturoi, si, impreuna cu dovleceii prajiti, se pun peste clatitele calde.
Alte retete usoare recomandate
Galuste cu prune
Placinta cu mere
Papanasi fierti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii