Clatitele cu gem de capsuni sunt delicioase si usor de pregatit. Intai de toate trebuie sa pregatiti aluatul pentru clatite.
Din faina, lapte, oua, sare si zaharul vanilinat se prepara un aluat care se lasa sa se odihneasca 30 minute la frigider. Se coc apoi foile de clatite. Se umplu cu gem, se impaturesc si se pudreaza cu zahar pudra.
Clatitele se pot umple cu orice fel de dulceata sau gem
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii