Amestecam ouale, laptele, sarea, zaharul si incorporam incet faina (trebuie sa obtinem un amestec neted). Daca amestecul este prea gros il diluam cu a
Amestecam ouale, laptele, sarea, zaharul si incorporam incet faina (trebuie sa obtinem un amestec neted). Daca amestecul este prea gros il diluam cu apa minerala. Prajim clatite subtiri intr-o tigaie (10 bucati). Incalzim gemul de capsuni, ungem clatitele si le impaturim in forma de triunghi. Fierbem smochinele in putina apa cu vin alb, impreuna cu felia de lamaie pana devin moi, iar la sfasit adaugam mierea. La servire punem clatita pe o farfurie si punem deasupra smochinele cu miere si stopim cu sirop de artar, miere
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii