Se amesteca iaurtul si ouale cu telul, apoi se adauga bicarbonatul stins. Se pune faina. Aluatul se ingroasa destul de repede astfel ca trebuie subtia
Se amesteca iaurtul si ouale cu telul, apoi se adauga bicarbonatul stins. Se pune faina. Aluatul se ingroasa destul de repede astfel ca trebuie subtiat cu apa minerala. Se pune toata faina. In final, aluatul trebuie sa fie ingrosat, dar fluid.
Se pot umple si cu brinza de vaci amestecata cu un pic de zahar si marar.
Se servesc calde

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii