Se amesteca malaiul cu faina. Se bat bine ouale si se pun peste amestecul de faina cu malai. Se inglobeaza praful de copt, untul frecat spuma si la sf
Se amesteca malaiul cu faina. Se bat bine ouale si se pun peste amestecul de faina cu malai. Se inglobeaza praful de copt, untul frecat spuma si la sfarsit, se incorporeaza, putin cate putin, laptele. Clatitele se prajesc in ulei.
Cand fac basici, se intorc pe cealalta parte.
Se ruleaza si se servesc stropite cu unt topit si presarate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu prune
Placinta cu branza
Placinta cu mere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii