Aluatul se face putin mai gros,dupa reteta "aluatul de clatite".Merele se curata se taie felii subtiri,se amesteca cu zahar,putin rom si se lasa o ora
Aluatul se face putin mai gros,dupa reteta "aluatul de clatite".Merele se curata se taie felii subtiri,se amesteca cu zahar,putin rom si se lasa o ora in repaus.Apoi se storc putin de zeama ce au lasat-o si se amesteca in pasta de clatite.Se infierbanta bine tigaia,se toarna ulei mai mult si se prajesc clatitele pe ambele parti pana devin crocante.Se pudreaza cu zahar vanilat.
Cum ai chef azi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii