Se curata merele de coaja si de seminte, se dau pe razatoare, se pun intr-o farfurie adanca cu doua linguri de zahar tos si o lingura de rom. Se lasa
Se curata merele de coaja si de seminte, se dau pe razatoare, se pun intr-o farfurie adanca cu doua linguri de zahar tos si o lingura de rom. Se lasa la macerat o ora, dupa care se amesteca in aluatul de clatite pregatit ca in reteta anterioara. Din acest aluat se fac clatite care se servesc presarate cu zahar tos si rulate.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Tiramisu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii