Se pune orezul bine spalat in apa si se lasa cel putin o ora sa se umfle bine,apoi se fierbe in lapte si in unt.Zaharul se adauga la sfarsit,altfel or
Se pune orezul bine spalat in apa si se lasa cel putin o ora sa se umfle bine,apoi se fierbe in lapte si in unt.Zaharul se adauga la sfarsit,altfel orezul se intareste si fierbe greu.Dupa ce a fiert,se lasa sa se raceasca si se amesteca cu marmelada.Cu acest amestec se umplu clatitele si se ruleaza.Se asaza intr-o intr-o forma de sticla rezistenta la foc,unsa cu unt si se pun la cuptor,la foc mic,20-30minute.
Se serveste cu frisca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii