Se amesteca intr-un vas faina cu ouale, puse pe rand, amestecand bine dupa fiecare ou. Se infierbanta laptele cu vanilia si untul si se toarna cate pu
Se amesteca intr-un vas faina cu ouale, puse pe rand, amestecand bine dupa fiecare ou. Se infierbanta laptele cu vanilia si untul si se toarna cate putin peste faina, amestecand mereu. Dupa ce s-a inglobat laptele, se pun sarea si romul. Se prajesc clatitele in tigaia incinsa, stropita cu ulei.
Se servesc cu crema de ciocolata sau cu dulceata.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu mere
Prajitura olandeza cu fructe
Prajitura Negresa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii