Sase clatite se pliaza in doua, apoi in patru si se taie fasii. Sosul se prepara din ½ kg rosii decojite si fara seminte si o ceapa tocata marunt s
Sase clatite se pliaza in doua, apoi in patru si se taie fasii. Sosul se prepara din ½ kg rosii decojite si fara seminte si o ceapa tocata marunt si calita in ulei. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano, maghiran, tarhon, busuioc, cativa catei de usturoi, 1 lingurita de mustar si 2 linguri de ketchup. Daca se folosesc condimente proaspete, dupa fierbere se scot din sos. Se poate folosi si carnat afumat. Acest sos se adauga peste fasiile de clatite, se amesteca bine, se pun intr-un vas pentru cuptor, deasupra se pun feliute de sunca, cascaval ras si smantana.
Altereteteculinare recomandate
Ciuperci umplute
Rulada cu spanac
Rulada ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii