Se prepara clatitele dupa reteta "aluat de clatite".Se rade cascavalul pe razatoarea mica.Pe fiecare clatita se pune o felie de sunca,se presara casca
Se prepara clatitele dupa reteta "aluat de clatite".Se rade cascavalul pe razatoarea mica.Pe fiecare clatita se pune o felie de sunca,se presara cascaval ras,se ruleaza si se aseaza intr-o tava,un rand de 5 clatite in forma de semiluna si al doilea rand se aranjeaza deasupra invesr.Se pun mici bucatele de cascaval printre ele si se toarna sosul de rosii,se presara cascaval ras si se introduc in cuptor 15 minute.
Servite fierbinti sunt delicioase.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii