Se prepara clatitele dupa reteta "aluat de clatite".Se rade cascavalul pe razatoarea mica.Pe fiecare clatita se pune o felie de sunca,se presara casca
Se prepara clatitele dupa reteta "aluat de clatite".Se rade cascavalul pe razatoarea mica.Pe fiecare clatita se pune o felie de sunca,se presara cascaval ras,se ruleaza si se aseaza intr-o tava,un rand de 5 clatite in forma de semiluna si al doilea rand se aranjeaza deasupra invesr.Se pun mici bucatele de cascaval printre ele si se toarna sosul de rosii,se presara cascaval ras si se introduc in cuptor 15 minute.
Servite fierbinti sunt delicioase.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii