Se prepara clatitele dupa reteta "aluat de clatite".Se rade cascavalul pe razatoarea mica.Pe fiecare clatita se pune o felie de sunca,se presara casca
Se prepara clatitele dupa reteta "aluat de clatite".Se rade cascavalul pe razatoarea mica.Pe fiecare clatita se pune o felie de sunca,se presara cascaval ras,se ruleaza si se aseaza intr-o tava,un rand de 5 clatite in forma de semiluna si al doilea rand se aranjeaza deasupra invesr.Se pun mici bucatele de cascaval printre ele si se toarna sosul de rosii,se presara cascaval ras si se introduc in cuptor 15 minute.
Servite fierbinti sunt delicioase.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz O domnisoara m-a intrebat ce sa-i prepare iubitului ca sa-i placa si sa o aprecieze. Raspunsul il gasiti ilustrat si...
Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman
Comentarii