Se spala ouale, se sterg si se sparg intr-un vas adanc. Se pune faina si se subtiaza cu lapte. Se adauga un praf de sare si 2 linguri de sifon, dupa c
Se spala ouale, se sterg si se sparg intr-un vas adanc. Se pune faina si se subtiaza cu lapte. Se adauga un praf de sare si 2 linguri de sifon, dupa care se fac clatite prajite in unt topit. Se unge tigaia cu unt, se acopera fundul tigaii cu aluat, se face focul tare si se coc clatitele pe ambele parti.
Clatitele astfel pregatite se ung cu magiun de fructe si se
servesc rulate si presarate cu zahar praf.
Alte retete dulciuri recomandate
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii