Se fac clatite dupa reteta "aluat de clatite".UMPLUTURA:se freaca intr-un castron 2 galbenusuri rascoapte,se dau si prin sita,apoi se amesteca bine cu
Se fac clatite dupa reteta "aluat de clatite".UMPLUTURA:se freaca intr-un castron 2 galbenusuri rascoapte,se dau si prin sita,apoi se amesteca bine cu doua galbenusuri crude,o ling cu unt frecat spuma,2ling de smantana,o ling sunca tocata,ciupercile tocate si fierte inabusite in unt,apoi doua galbenusuri batute spuma,sare si piper.Cu aceasta compozitie se umplu clatitele,se ruleaza,se asaza una langa alta intr-un vas de Jena sau intr-o cratita bine unsa cu unt.Cand toate s-au asezat se toarna deasupra 2-3ling smantana,se presara pesmet amestecat cu cascaval ras.Se introduc in cuptor 20 minute,pana se rumenesc deasupra.
se servesc imediat ce s-au scos din cuptor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii