Se fac clatite dupa reteta "aluat de clatite".UMPLUTURA:se freaca intr-un castron 2 galbenusuri rascoapte,se dau si prin sita,apoi se amesteca bine cu
Se fac clatite dupa reteta "aluat de clatite".UMPLUTURA:se freaca intr-un castron 2 galbenusuri rascoapte,se dau si prin sita,apoi se amesteca bine cu doua galbenusuri crude,o ling cu unt frecat spuma,2ling de smantana,o ling sunca tocata,ciupercile tocate si fierte inabusite in unt,apoi doua galbenusuri batute spuma,sare si piper.Cu aceasta compozitie se umplu clatitele,se ruleaza,se asaza una langa alta intr-un vas de Jena sau intr-o cratita bine unsa cu unt.Cand toate s-au asezat se toarna deasupra 2-3ling smantana,se presara pesmet amestecat cu cascaval ras.Se introduc in cuptor 20 minute,pana se rumenesc deasupra.
se servesc imediat ce s-au scos din cuptor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii