Clătite pufoase reţetă • amestecati intr-un bol ouale cu untul topit, zaharul, vanilia, coaja de lamaie si laptele batut• amestecati intr-un alt
• amestecati intr-un bol ouale cu untul topit, zaharul, vanilia, coaja de lamaie si laptele batut
• amestecati intr-un alt bol, mai mare, faina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si un praf de sare
• turnati amestecul lichid in bolul cu faina si amestecati lejer cu un tel, pana se incorporeaza bine toate ingredientele
• la final adaugati afinele in compozitie
• lasati amestecul de clatite sa se odihneasca 10-15 minute
• incingeti presa Breville Panini Maker
• turnati cu polonicul cate doua clatite mici si nu inchideti capacul
• cand incep sa apara mici bule pe suprafata clatitei o puteti intoarce pe cealalta parte cu ajutorul unei spatule
• serviti clatitele pufoase cu sos de afine
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineReteta de preparare a papanasilor Trebuie sa va prezint o scurta situatie din care sa intelegeti cat de importanti sunt...
Reteta de preparare a papanasilorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii