Pentru a prepara aceasta reteta de clatite umplute, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carnati, faina, lapte, oua, sare, ceapa, ulei, castraveti, masline, faina, zeama de carne.
Se amesteca laptele cu ouale, faina si sarea. Se lasa aluatul sa stea cam 30 de minute. Intre timp, ceapa se curata, se taie in fasii subtiri si se caleste in ulei incins. Se adauga castravetele curatat si taiat, carnatii taiati si maslinele taiate si ele marunt. Se adauga sare si boia si se mai amesteca pe foc inca 2-3 minute. Se toarna faina si se mai lasa putin. Se stinge compozitia cu zeama de carne .
Se unge un vas, se toarna din aluat si se prajesc clatite. Fiecare clatita se umple cu compozitia de carnati si se ruleaza.
Se servesc imediat.
Alte retete recomandate:
Clatite umplute la cuptor
Sufleu de clatite
Tort de clatite cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii