Crepes Suzette este o reteta frantuzeasca de preparare a clatitelor. De obicei in aceasta reteta, clatitele se flambeaza in cognac, primind astfel o savoare unica, de invidiat.
Foi de clatite: Se amesteca ingredientele pentru foi, pana obtinem o compozitie potrivit de groasa. Aluatul se va lasa un timp la rece, acoperit. Apoi se vor prepara clatitele la tigaie, cu putin unt.
Umplutura: Puneti in zaharul topit portocalele curatate si taiate si astfel se va forma sosul de portocale cu care umpleti clatita.
Se impacheteaza clatitele saculeti pe care ii puteti lega cu o rondea de lamaie si se orneaza cu frisca deasupra.
De obicei crepes suzette se servesc flambate la masa.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad Cand doresc o masa simpla dar hranitoare si gustoasa cu orez ,il prepar in acest fel . Difera doar carnea...
Orez cu piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii