Se curata dovleacul, se razuieste si se adauga sare. Dupa o perioada se stoarce si se adauga branza. Din faina, sare si apa se framanta un aluat moale
Se curata dovleacul, se razuieste si se adauga sare. Dupa o perioada se stoarce si se adauga branza. Din faina, sare si apa se framanta un aluat moale. Acesta se intinde, iar pe jumatate se intinde pasta din branza si dovleac. Cealalta jumatate de aluat se intinde peste compozitie si se pune la copt. Intre timp se prepara un sos din ca. 3 linguri de faina calita in untura, la care se adauga apa rece si lapte. Sosul trebuie fiert pana se ingroasa. Adaugam sare si il indulcim dupa gust.
Alte reteta placinta recomandate
Placinta cu mere
Placinta cu spanac
Rulada ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii