Cornuri cu rahat este un desert delicios. Pentru reteta de cornulete aveti nevoie de faina, zahar, rahat, drojdie si margarina.
Cornuri cu rahat este un desert delicios. Sunt foare bune ca gustare, desert sau la micul dejun. Pentru a face aceasta reteta de cornuri cu rahat mai intai se amesteca drojdia cu zaharul apoi se pune laptele caldut, treptat se adauga faina si un strop de sare. Se amesteca toate bine si apoi se adauga si 150 g de margarina.
Framantati bine si lasati apoi la loc cald sa creasca.
In acest interval se amesteca restul de margarina cu zahar vanilat.
Aluatul crescut se imparte in trei si fiecare bucata se unge cu margarina si vanilie. Impaturim o data foaia si o intindem cu sucitorul, apoi ii dam forma rodunda. Taiem triunghiuri pe care pune bucatele de rahat. Rulam si le asezam in tava unsa cu ulei. Cornurile cu rahat se ung cu ou si presara susan. Se coc 35 minute la 180 grade.
Se servesc cu cafea sau cu o ceasca de lapte cald.
Alte retete de prajitura recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii