La cozonacul cu branza de vaca se asaza aluatul ca pentru cozonacul cu smantana si se lasa sa creasca. Se freaca impreuna branza cu untul si zaharul.
La cozonacul cu branza de vaca se asaza aluatul ca pentru cozonacul cu smantana si se lasa sa creasca. Se freaca impreuna branza cu untul si zaharul. Se adauga ouale pe rand, sare, apoi faina si laptele. La urma se pune vanilia, coaja de lamaie si stafidele alese si spalate. Se toarna in forma. Se ung cu ou atat aluatul, cat si branza. Se coace la fel cu cozonacul cu smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii