Se intinde o foaie mai groasa din aluatul de cozonac, si se pune in jurul lui un colacel mai mic, impletit din acelasi fel de aluat. Separat se amest
Se intinde o foaie mai groasa din aluatul de cozonac, si se pune in jurul lui un colacel mai mic, impletit din acelasi fel de aluat. Separat se amesteca branza, data prin sita, cu zaharul, vanilia, coaja de lamaie, pesmetul, faina, smantana, stafidele, sarea si ouale batute spuma. Se pune amestecul de branza in mijlocul aluatului, se unge cu ou iar deasupra se presara cu stafide. Se introduce tava la cuptor, la foc mic.
Pasca se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Papanasi fierti
Placinta cu mere
Prajitura cu dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii