Pasca cu branza dulce este o reteta usoara, care se prepara in special in perioada Pastelui. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de faina, lapte, zahar, unt, drojdie, unt, branza de vaci, smantana si oua.
Pasca cu branza dulce este o reteta usoara, care se prepara in special in perioada Pastelui. Pentru aceasta pasca cu branza se amesteca faina cu maiaua formata din drojdie, lapte si putin zahar. Se amesteca bine, apoi se adauga ouale, cojile de portocala si lamaie si untul. Se lasa la crescut. Intre timp se amesteca branza cu smantana, zaharul, sarea, faina, coaja de portocala si lamaie, ouale si sarea. Se adauga la sfarsit stafidele. Se intind din aluat 2 foi. Prima foaie se asaza intr-o tava rotunda, unsa cu unt. Se toarna compozitia de branza si se acopera cu o a doua foaie. Se introduce in cuptor tava si se lasa la copt.
Pasca cu branza dulce se lasa pasca la racit, apoi se serveste pudrata cu zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii