Se pregateste aluatul de pasca, se intinde o foaie o o tava iar de jur-imprejur se pune un colacel impletit. Separat, se prerara crema de nuca. Se bat
Se pregateste aluatul de pasca, se intinde o foaie o o tava iar de jur-imprejur se pune un colacel impletit. Separat, se prerara crema de nuca. Se bat galbenusurile cu zaharul, spuma, se adauga vanilia, nuca macinata si la sfarsit albusurile batute spuma tare. Se amesteca bine ingredintele si se toarna compozitia in mijlocul aluatului de pasca. Se pune tava la cuptor si se lasa sa se coaca.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Ciocolata de casa Papanasi fierti Prajitura cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii