Pasca cu smantana 3

Cele 8 galbenusuri si 4 albusuri se bat bine cu zaharul. Se adauga smantana (care in prealabil a stat cateva ore la scurs intr-un tifon pus intr-un va

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • luat de cozonac sau aluat fraged
  • 800 g smantana
  • 8 galbenusuri
  • 4 albusuri
  • 4 linguri zahar
  • pentru fiecare ou cate o lingurita de faina
  • Vanilie
  • Coaja de lamiae
  • Un pumn de stafide
  • Un pic de sare

Mod de preparare

Cele 8 galbenusuri si 4 albusuri se bat bine cu zaharul.

Se adauga smantana (care in prealabil a stat cateva ore la scurs intr-un tifon pus intr-un vas cu faina de porumb) si se amesteca usor.

Se adauga faina in ploaie, aromele si se toarna in tava pregatita ca la celelalte retete.


Pofta buna!

Reteta Pasca cu smantana I a fost propusa de gecuza pe forum culinar.ro

Alte retete de pasca gasiti aici:

Pasca poloneza,

Pasca fara aluat,

Pasca cu ciocolata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc