Cele 8 galbenusuri si 4 albusuri se bat bine cu zaharul. Se adauga smantana (care in prealabil a stat cateva ore la scurs intr-un tifon pus intr-un va
Cele 8 galbenusuri si 4 albusuri se bat bine cu zaharul.
Se adauga smantana (care in prealabil a stat cateva ore la scurs intr-un tifon pus intr-un vas cu faina de porumb) si se amesteca usor.
Se adauga faina in ploaie, aromele si se toarna in tava pregatita ca la celelalte retete.
Pofta buna!
Reteta Pasca cu smantana I a fost propusa de gecuza pe forum culinar.ro
Alte retete de pasca gasiti aici:
Pasca poloneza,
Pasca fara aluat,
Pasca cu ciocolata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii