Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana si cele 3-4 linguri de faina, in ploaie. Albusurile se bat spuma si se adauga in galbenusuri a
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana si cele 3-4 linguri de faina, in ploaie. Albusurile se bat spuma si se adauga in galbenusuri amestecand usor, de jos in sus. Se adauga aromele si se toarna in tava pregatita .
Se pudraza cu zahat vanilat. Reteta Pasca cu smantana I a fost propusa de gecuza pe forum culinar.ro
Alte retete de pasca gasiti aici:
Pasca poloneza,
Pasca fara aluat,
Pasca cu ciocolata

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii