Pasca poloneza

Blatul Frecam margarina cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt si praful de sare. Fre

Timp pregatire
95 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat ai nevoie de:
  • 1 pahar faina
  • 1/2 pahar zahar
  • 1/2 pahar
  • 10g praf de copt sau bucarbonat
  • 2 linguri cacao
  • 100g margarina
  • 1 esenta
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • Pentru ai nevoie de
  • 1/2 branza de vaci
  • 1/2 pahar faina
  • 2 oua
  • 1 pahar zahar
  • 100g margarina
  • 100g stafide
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • Pentru glazura
  • 3 linguri apa
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura margarina

Mod de preparare

Blatul

Frecam margarina cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt si praful de sare.

Frecam branza cu galbenusurile si cu zaharul, punem faina, margarina pentru creme, aromele, iar la urma albusurile batute spuma.

Din aluatul de blat turnam intr-o tava de pasca tapetata cu hartie pergament, 3/4din compozitie si o dma la cuptor timp de 5-7 minute.

Punem dupa care restul de aluat deasupra. Pasca trebuie sa se coaca la foc potrivit.

Pregatim glazura:

Amestecam totul si punem la fiert intr-o cratita apoi turnam glazyra fierbinte peste pasca.
Se serveste dupa ce se raceste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide