1. Se paseaza cu furculita banana si piersica. Se razuieste marul. 2. Se trece branza de vaci printr-o sita deasa iar apoi se adauga fructele zdrobite
1. Se paseaza cu furculita banana si piersica. Se razuieste marul.
2. Se trece branza de vaci printr-o sita deasa iar apoi se adauga fructele zdrobite si se amesteca bine.
3. Se bate energic smantana. Se adauga o lingurita de zahar si se bate pana se obtine o frisca delicioasa.
4. Se adauga frisca peste crema de branza si se lasa la rece.
Se serveste rece
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii