1. Se paseaza cu furculita banana si piersica. Se razuieste marul. 2. Se trece branza de vaci printr-o sita deasa iar apoi se adauga fructele zdrobite
1. Se paseaza cu furculita banana si piersica. Se razuieste marul.
2. Se trece branza de vaci printr-o sita deasa iar apoi se adauga fructele zdrobite si se amesteca bine.
3. Se bate energic smantana. Se adauga o lingurita de zahar si se bate pana se obtine o frisca delicioasa.
4. Se adauga frisca peste crema de branza si se lasa la rece.
Se serveste rece
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii