Se inmoaie gelatina in apa rece. Alunele se rumenesc intr-o tava, care se lasa la cuptor cateva minute. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adaug
Se inmoaie gelatina in apa rece. Alunele se rumenesc intr-o tava, care se lasa la cuptor cateva minute. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga laptele. Se pun intr-un vas la bain-marie, amestecand continuu. Se adauga cacaua si alunele si se mai lasa pe foc pana cand crema incepe sa se ingroase. Se lasa la racit si se adauga esenta de vanilie. Se amesteca apoi cu frisca si se rastoarna in formele speciale. Acestea se Iasa Ia frigider cateva ore. Inainte de servire, se cufunda formele in apa fierbinte si se rastoarna continutul pe un platou. Se orneaza cu frisca batuta si cu alune.
Alte dulciuri retete recomandate
Tarta cu fructe
Galusti cu prune
Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii