Se fierbe budinca cu laptele si cele 2 linguri de zahar. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca, amestecind din cind in cind. Se separa ouale
Se fierbe budinca cu laptele si cele 2 linguri de zahar. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca, amestecind din cind in cind. Se separa ouale iar galbenusele se amesteca impreuna cu faina, 125 ml lapte, ulei, rom, o lingura de zahar, albusurile batute spuma. Se coc foi de napolitana cu ajutorul presei speciale. Se lasa sa se raceasca si se taie bucati. Frisca se bate cu zaharul vanilat si se amesteca in compozitia de budinca. In pahare se pun straturi de napolitane, budinca si fructe.
Se serveste rece.
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataAceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii