Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.) Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea. Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se las
Se fierbe laptele cu zahar (50 gr.)
Se pune piinea intr-un vas mare si se pune laptele peste ea.
Se adauga visinata si se amesteca bine, apoi se lasa 4 ore intr-un loc uscat.
Galbenusurile si zaharul sa bat bine, se adauga zahar vanilat si jumatatea din frisca.
Se pune pe foc si dupa ce a dat o data in clocot se pune crema intr-un vas de jena.
Se adauga gelatina topita.
Se bat albusurile si frisca si se adauga cu grija la crema.
Se adauga piinea si se lasa la rece pentru 3 ore
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii