Se amesteca zaharul, smintina si mierea si se fierbe pina ce se dizolva zaharul. Se adauga untul si se continua fierberea. Se ia de pe foc si se bate
Se amesteca zaharul, smintina si mierea si se fierbe pina ce se dizolva zaharul. Se adauga untul si se continua fierberea. Se ia de pe foc si se bate pina ce amestecul se intareste si devine intunecat. Se adauga nucile si apoi se tarna intr-o tava unsa. Se taie cu un cutit fierbinte, cind s-a racit suficient.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii