-se amesteca praful de cappuccino cu laptele,se inmoaie gelatina in el, apoi dupa 2-3 minute se pune pe foc, sa se dizolve gelatina,dar cu grija sa nu
-se amesteca praful de cappuccino cu laptele,se inmoaie gelatina in el, apoi dupa 2-3 minute se pune pe foc, sa se dizolve gelatina,dar cu grija sa nu fiarba compozitia!
-ciocolata se rupe bucatele si se pune cu smantana lichida pe foc, pana se topeste
-in ciocolata topita se unmoaie bine pandispanul, sau biscuitii, sau piscoturile
-bucatile astfel inmuiate se lasa la o parte si ne ocupam de restul
-amestecul de cappuccino si gelatina se incorporeaza cu grija in frisca batuta
-intr-un pahar de forma dorita se repartizeaza compozitia, apoi se toarna ciocolata ramasa de la inmuierea pandispanului
-deasupra se pun bucatile de pandispan si se da la rece, minim 5-6 ore
-dupa ce a stat suficient la rece,se scoate crema din pahare cu grija,se aseaza cu pandispanul la baza si se decoreaza cu sosul obtinut din pisarea fructelor, cacao pudra si aschii de ciocolata
Pofta buna!
Reteta Crema cappuccino cu sos de zmeura si visine a fost propusa de Carmen T. pe forum culinar.ro
Alte retete pentru desert gasiti aici:
Desert Amarena (nuca),
Desert cu lemon curd
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii