-se amesteca praful de cappuccino cu laptele,se inmoaie gelatina in el, apoi dupa 2-3 minute se pune pe foc, sa se dizolve gelatina,dar cu grija sa nu
-se amesteca praful de cappuccino cu laptele,se inmoaie gelatina in el, apoi dupa 2-3 minute se pune pe foc, sa se dizolve gelatina,dar cu grija sa nu fiarba compozitia!
-ciocolata se rupe bucatele si se pune cu smantana lichida pe foc, pana se topeste
-in ciocolata topita se unmoaie bine pandispanul, sau biscuitii, sau piscoturile
-bucatile astfel inmuiate se lasa la o parte si ne ocupam de restul
-amestecul de cappuccino si gelatina se incorporeaza cu grija in frisca batuta
-intr-un pahar de forma dorita se repartizeaza compozitia, apoi se toarna ciocolata ramasa de la inmuierea pandispanului
-deasupra se pun bucatile de pandispan si se da la rece, minim 5-6 ore
-dupa ce a stat suficient la rece,se scoate crema din pahare cu grija,se aseaza cu pandispanul la baza si se decoreaza cu sosul obtinut din pisarea fructelor, cacao pudra si aschii de ciocolata
Pofta buna!
Reteta Crema cappuccino cu sos de zmeura si visine a fost propusa de Carmen T. pe forum culinar.ro
Alte retete pentru desert gasiti aici:
Desert Amarena (nuca),
Desert cu lemon curd
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii