Crema cu nuca pentru foi de napolitana

Pentru crema cu nuca pentru foi de napolitana va trebuie 400 g zahar, 400 g unt, 200 g nuca macinata si 4 oua.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g zahar
  • 400 g unt
  • 200 g nuca macinata si
  • 4 oua.

Mod de preparare

Pentru crema cu nuca pentru foi de napolitana, 200 g zahar se pun la ars caramel, peste el se pune untul si se amesteca, apoi se pune zaharul, nuca si ouale, pe rand, cate unul si se amesteca bine in clocot. Dupa preferinta, se poate pune nuca macinata si rahat.


Cu crema cu nuca pentru foi de napolitana se umplu foile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci