Crema cu rahat pentru foi de napolitana

Pentru crema cu rahat pentru foi de napolitana, 1 kg rahat se da prin masina de tocat carne, alternativ cu 2 lamai taiate felii.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rahat
  • 2 lamai
  • 500 g margarina.

Mod de preparare

Pentru crema cu rahat pentru foi de napolitana, 1 kg rahat se da prin masina de tocat carne, alternativ cu 2 lamai taiate felii, apoi amestecam cu 500 g margarina.


Se umplu foile, cu crema cu rahat pentru foi de napolitana, dupa care se preseaza bine, iar la final se dau la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc