Se pun ouale intr-un castron asezat la bain-marie si se bat bine cu zaharul pina se obtine o crema. Se ia vasul de la foc si se lasa pana cand se rac
Se pun ouale intr-un castron asezat la bain-marie si se bat bine cu zaharul pina se obtine o crema. Se ia vasul de la foc si se lasa pana cand se raceste crema. Se adauga untul taiat felioare subtiri si se freca bine ca sa se obtina o pasta spumoasa. Se adauga alunele pisate si se amesteca.
Se pune la gheata, in cupe, si se serveste rece. Se poate folosi si ca umplutura la diverse torturi.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii