Crema de alune se prepara foarte usor si rapid. Pe langa alune, pentru compozitie mai aveti nevoie de oua, lapte, zahar si frisca.
Crema de alune cu frisca si lichior de nuci se prepara astfel: Galbenusurile se bat cu zaharul tos si zaharul vanilat, apoi se adauga laptele. Se inmoaie gelatina in apa rece, apoi se dizolva, pe foc mic, se adauga apoi in lapte. Se adauga albusul batut, alunele si frisca batura. Se toarna compozitia in forme si se lasa la frigider 2 ore.
Se serveste stropita cu lichior.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii