Se freaca bine untul. Se adauga alunele pisate fin, apoi zaharul legat ca de serbet. Se freaca bine pe gheata pana se face ca o spuma. Se pot inlocui
Se freaca bine untul. Se adauga alunele pisate fin, apoi zaharul legat ca de serbet. Se freaca bine pe gheata pana se face ca o spuma. Se pot inlocui alunele cu migdale sau nuci.
Se foloseste ca crema pentru torturi si prajituri
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii