Pentru aceasta crema de alune sau nuci sunt necesare urmatoarele ingrediente: alune sau nuci, oua, zahar si unt.
Se pun ouale intr-un castron asezat intr-un vas cu apa clocotita pe foc si se bat bine cu zaharul pana se obtine o crema. Se ia vasul de pe foc si se lasa pana cand se raceste crema.
Se adauga untul taiat felii mici si subtiri si se freaca bine pana se obtine o pasta spumoasa. Se adauga alunele sau nucile, se amesteca si se pune la gheata.
Se serveste in cupe sau cesti.
Alte retete recomandate:
Spuma de capsuni
Prajitura cu visine
Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii