Se curata bananele si se paseaza, apoi se amesteca bine cu dulceata (din care s-au dat deoparte fructele intregi), cu iaurtul, zeama de lamaie, esenta
Se curata bananele si se paseaza, apoi se amesteca bine cu dulceata (din care s-au dat deoparte fructele intregi), cu iaurtul, zeama de lamaie, esenta de rom si un pliculet de zahar vanilat. Se freaca amestecul pana se omogenizeaza si capata consistenta cremoasa, apoi se pune in boluri, care se dau la rece timp de cateva ore. Se servesc ornate cu cate o lingura cu varf de frisca, batuta cu zaharul vanilat ramas, precum si cu fructele din dulceata.
Se servesc ornate cu cate o lingura cu varf de frisca, batuta cu zaharul vanilat ramas, precum si cu fructele din dulceata.
Alte retete fructe recomandate
Tarta cu fructe
Ciocolata de casa
Spuma de zmeura
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii