Bananele mai moi se curata de coaja,se zdrobesc cu furculita, adaugandu-se treptat toate ingredientele enumerate mai sus. Crema se aseaza in cupe se
Bananele mai moi se curata de coaja,se zdrobesc cu furculita, adaugandu-se treptat toate ingredientele enumerate mai sus.
Crema se aseaza in cupe se lasa la rece 2-3 ore, apoi se orneaza cu frisca sau numai cu fructe din dulceata.
Pofta buna!
Reteta Crema de banane 2 a fost propusa de _dulcik_ pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii