Pentru crema de branza de vaci dulce se amesteca branza cu zaharul, dulceata, coniacul si la urma se adauga ciocolata topita.
Pentru crema de branza de vaci dulce se amesteca branza cu zaharul, dulceata, coniacul si la urma se adauga ciocolata topita si 25 g gelatina topita in zeama de fructe. Se lasa la racorit, apoi se umplu foile de tort.
Cu crema de branza de vaci dulce se umplu foile de tort, dar si alte blaturi de prajituri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii