Crema de ciocolata

Se freaca untul cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adauga ciocolata dizolvata si ingrosata cu o ceasca de lapte pe foc mic, amestecand reped

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata
  • 1 ceasca de lapte dulce
  • 200 gr frisca

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adauga ciocolata dizolvata si ingrosata cu o ceasca de lapte pe foc mic, amestecand repede, ca sa nu se taie crema. Cand crema s-a omogenizat, se adauga frisca si se incorporeaza usor. Se tine la rece.

Se serveste in cupe adanci, cu piscoturi pentru sampanie, asezate pe margine.

Alte retete:

Orez cu lapte

Lapte de pasare

Ciocolata de casa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori