Se topeste ciocolata intr-un ibric, in bain-marie. Deasupra unui vas cu apa calda se bat ouale cu zaharul si vanilia, pana ce se obtine o crema groas
Se topeste ciocolata intr-un ibric, in bain-marie. Deasupra unui vas cu apa calda se bat ouale cu zaharul si vanilia, pana ce se obtine o crema groasa. Se lasa crema la racit. Se freaca spuma untul taiat bucatele. Crema de oua, rece, se inglobeaza, cate putin in tuntul frecat spuma. La sfarsit se pune in crema ciocolata topita si racita si romul. Se amesteca bine pentru a se omogeniza crema.
Dupa ce s-a lasat la racit, se pune in cupe si se orneaza cu frisca. Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat
Ciocolata de casa
Tiramisu
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii