Se cerne laptele praf impreuna cu praful de cacao intr-o oala emailata, se omogenizeaza si se amesteca cu un sirop din zahar si apa, fiert la foc mic
Se cerne laptele praf impreuna cu praful de cacao intr-o oala emailata, se omogenizeaza si se amesteca cu un sirop din zahar si apa, fiert la foc mic. Siropul se toarna fierbinte peste amestecul de lapte si cacao, se amesteca incet ca sa se incorporeze bine in compozitie, apoi se adauga untul, continuand operatia. Se pun nucile tocate marunt si se lasa crema sa se raceasca.
Se foloseste pentru umplut torturi, prajituri sau fursecuri, dar se serveste si simpla, acoperita cu frisca proaspata.
Alte retete dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Chec pufos
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii