Pentru crema de ciocolata cu ness va trebuie 150 g zahar, 80 g unt, 4 galbenusuri, 100 g ciocolata.
Pentru crema de ciocolata cu ness se dizolva nessul in 3 linguri de apa, se adauga ciocolata rasa si se pune la fiert pana se topeste ciocolata. Se ia compozitia de pe foc, se adauga galbenusurile unul cate unul si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se adauga frisca si esenta.
Crema de ciocolata cu ness se pune in cupe si se serveste decorata cu fructe si frisca.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii