Am frecat bine untul cu zaharul. Ciocolata am rupt-o bucatele si am pus-o cu cacaoa sa se topeasca pe foc mic. Dupa ce am frecat bine untul cu zahar
Am frecat bine untul cu zaharul.
Ciocolata am rupt-o bucatele si am pus-o cu cacaoa sa se topeasca pe foc mic.
Dupa ce am frecat bine untul cu zaharul, am adaugat cate un galbenus si dupa fiecare am frecat 5 minute.
Am pus apoi ciocolata racita si am amestecat bine pana s-a incorporat toata.
Albusurile le-am batut spuma tare (pana n-au mai cazut de pe tel)si le-am adaugat amestecand usor.
Reteta Crema de ciocolata fara gelatina a fost propusa de dora_m

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii