Am frecat bine untul cu zaharul. Ciocolata am rupt-o bucatele si am pus-o cu cacaoa sa se topeasca pe foc mic. Dupa ce am frecat bine untul cu zahar
Am frecat bine untul cu zaharul.
Ciocolata am rupt-o bucatele si am pus-o cu cacaoa sa se topeasca pe foc mic.
Dupa ce am frecat bine untul cu zaharul, am adaugat cate un galbenus si dupa fiecare am frecat 5 minute.
Am pus apoi ciocolata racita si am amestecat bine pana s-a incorporat toata.
Albusurile le-am batut spuma tare (pana n-au mai cazut de pe tel)si le-am adaugat amestecand usor.
Reteta Crema de ciocolata fara gelatina a fost propusa de dora_m
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii