Se face o crema frecand untul cu zaharul si vanilia. Se amesteca crema de unt cu fisticul. Se topeste ciocolata intr-un ibric pus in cuptor, apoi se
Se face o crema frecand untul cu zaharul si vanilia. Se amesteca crema de unt cu fisticul. Se topeste ciocolata intr-un ibric pus in cuptor, apoi se amesteca ciocolata cu romul si se inglobeaza, putin cate putin, amestecand mereu, in crema de fistic. Crema de fistic cu ciocolata se pastreaza in frigider, pana se foloseste.
Se poate folosi la torturi sau la fursecuri. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu caise
Spuma de capsuni
Crema de iaurt
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii