Se face o crema frecand untul cu zaharul si vanilia. Se amesteca crema de unt cu fisticul. Se topeste ciocolata intr-un ibric pus in cuptor, apoi se
Se face o crema frecand untul cu zaharul si vanilia. Se amesteca crema de unt cu fisticul. Se topeste ciocolata intr-un ibric pus in cuptor, apoi se amesteca ciocolata cu romul si se inglobeaza, putin cate putin, amestecand mereu, in crema de fistic. Crema de fistic cu ciocolata se pastreaza in frigider, pana se foloseste.
Se poate folosi la torturi sau la fursecuri. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu caise
Spuma de capsuni
Crema de iaurt

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii