Fragii se spala, se scurg si se lasa 2-3 ore cu zaharul intr-un vas. Se trec apoi prin sita, se adauga gelatina dizolvata in apa calda. Se amesteca c
Fragii se spala, se scurg si se lasa 2-3 ore cu zaharul intr-un vas. Se trec apoi prin sita, se adauga gelatina dizolvata in apa calda. Se amesteca cu frisca si se pune crema inc upe, iar deasupra se presara cativa fragi cu zahar pudra. Se da crema la congelator si se lasa acolo cateva ore.
Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Glazura de ciocolata
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii